Sponsorvejledning

HVIDING IDRÆTSFORENINGS REGLER FOR KONTAKT TIL SPONSORER/ANNONCØRER:​​

  1. Hviding Idrætsforenings Sponsorudvalg står som udgangspunkt for al kontakt til firmaer vedrørende tegning af hovedsponsorat, sponsoraftaler og annonceaftaler.
  2. Alle som ønsker at forsøge at indsamle sponsormidler til bestemte formål skal indledningsvis kontakte sponsorudvalgets formand herom, og aftale nærmere om vilkårene for en evt. indsamling.
  3. Ved kontakt til sponsorudvalgets formand kan man få udleveret en liste over, hvilke firmaer, som man frit kan besøge (firmaer som foreningen ingen aftale har med), og hvilke af de firmaer, som vi har aftaler med , som kan kontaktes vedrørende gaver.
  4. Når man har aftalt, at man kontakter forskellige firmaer, forpligter man sig samtidig til på skriftlig form, at melde tilbage til formanden for sponsorudvalget, hvilke firmaer, man har kontaktet, og om firmaet har ønsket at støtte, og hvad firmaet har støttet med.
  5. I forbindelse med aftaler, hvor man ønsker en sponsor for et bestemt arrangement (f.eks. HIF-cup) kontaktes formanden for sponsorudvalget altid.​​

Disse regler er godkendt og vedtaget af sponsorudvalget og Hviding Idrætsforenings bestyrelse januar 2004.

Kontakt os

Hviding Idrætsforening

Egebækvej 30

6760 Ribe

CVR: 35454314