SMART træning til hjernen

​Få skærpet hukommelsen og styr på balancen med den nye træningsform.

Nu har du muligheden for at gøre hovedet helt skarpt. DGI’s koncept SMART Training er kommet til Hviding og her får du trænet flere forskellige dele af din hjerne, så den virker, som den skal.


Foreningen har haft en instruktør på kursus hos DGI, og vi er nu helt klar til at give dig den bedste oplevelse med SMART Training. Træningen er for alle, og det henvender sig især til mennesker, der har behov for at skabe mere overskud i deres hverdag.

Få nye forbindelser

SMART Training er bygget op om øvelser, der træner forskellige dele af hjernen og hvor kernen i træningen er, at hjernen skal skabe nye forbindelser. De opstår, når du er i en læringssituation, og derfor er SMART Training fuld af udfordringer hele vejen igennem. Udbyttet af træningen er netop, at du bliver bedre til at træffe beslutninger i din hverdag. Du bliver bedre til at huske ting, og balancen og koordinationen skærpes også.

Smart træning for alle

Træningen tager en time, og i den periode bliver holdet præsenteret for masser af forskellige typer øvelser, så I når hele vejen rundt om hjernen. Øvelserne er ikke fysisk hårde, men hovedet kommer på arbejde. Træningen skal hjælpe dig til at være mere fokuseret, effektiv og åben over for ny læring i din hverdag.

Se mere her!

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0VmxLmTIk&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=DQ0VmxLmTIk&feature=youtu.be

Kontakt os

Hviding Idrætsforening

Egebækvej 30

6760 Ribe

CVR: 35454314